Nieuwbouw & Renovatie


Nieuwbouw
Wij verzorgen het gehele tegelwerk in uw nieuwbouwwoning. Dit kan zijn uw badkamer, toilet en tegelvloer incl. vloerverwarming. Maar ook de dorpels en vensterbanken kunnen wij verzorgen, deze worden dan afgestemd op de kleur van de tegelvloer. Door vroegtijdig contact op te nemen kunnen er tijdens de bouw nog aanpassingen doorgevoerd worden waardoor optimaal tegelwerk ontstaat. Kosten en tijd worden bespaard door bijv. de tegels rechtstreeks in specie te leggen in plaats van eerst een smeervloer aan te brengen, laten drogen en dan de tegels te verlijmen.

Renovatie
Renovatie is een uitgebreid begrip en houdt meer in dan een opfrisbeurtje, maar weer minder dan een ingrijpende verbouwing. Een badkamerrenovatie bijvoorbeeld houdt in dat een aantal wijzigingen, aanpassingen en vernieuwingen wordt uitgevoerd waardoor de uitstraling van de badkamer in ieder geval ingrijpend verbeterd.

Oplossingen op maat
Wij leveren complete ´op maat´ oplossingen voor het realiseren van tegel- of natuursteenvloeren, badkamers, toiletten maar ook aanpassingen in badkamers in verband met invaliditeit.

Overige werkzaamheden
Tevens verzorgen wij uw stuc- elektro- en leidingwerk. Wij werken met vaste onderaannemers, met het voordeel dat wij op elkaar zijn afgestemd waardoor er met een strakke planning gewerkt kan worden.

Wij adviseren u graag wat de technische en praktische mogelijkheden zijn in een gesprek.

Heeft u plannen, neem dan gerust contact met ons op.

Foto's